Uvjeti korištenja i pravila sadržana u ovom dokumentu se odnose na sve posjetioce i korisnike web stranice Purebau Hrvatska (http://www.permanent-makeup-purebeau.com).

Korišćenjem web stranice, prihvatate i slažete se sa svim pravilima i uslovima, koji s vremena na vrijeme mogu biti izmijenjeni i objavljeni ovdje bez prethodnog obavještavanja. Potrebno je da ovu stranicu posjećujete periodično.

Sadržaj web stranice i informacije o autorskim pravima

Slažete se da nećete reproducirati, distribuirati, prodavati, preprodavati, trgovati ili eksploatirati u bilo koje komercijalne svrhe sadržaje ove web stranice.

Slažete se da se nećete miješati ili poremetiti usluge web stranice, sigurnosni sistem web stranice ili sadržaj web stranice.

Administratori web stranice Purebau Hrvatska (http://www.permanent-makeup-purebeau.com) konstantno rade na održavanju točnosti informacija prikazanim na web stranici. Međutim, web stranica ne može da garantira da su svi opisi ili drugi sadržaji web stranice potpuno točni, kompletni, i bez grešaka. Imajte u vidu da su fotografije postavljene u informativne svrhe.

Ograničenja odgovornosti

Web stranica i kompanija koja upravlja web stranicom ne može biti odgovorna za učešće u bilo kakvoj direktnoj, indirektnoj, incidentnoj, specijalnoj, značajnoj ili kaznenoj šteti od korištenja ove web stranice ili drugih hiperlinkovanih stranica uključujući, bez ograničenja, izgubljeni profit ili prihod, troškove zamjene, prekid poslovanja, gubitak podataka ili štetu koja je rezultat oslanjanja na prezentirane informacije.

Dostupnost web stranice

Purebau Hrvatska (http://www.permanent-makeup-purebeau.com) zadržava pravo da prekine, obustavi, izmeni ili suspendira, privremeno ili zauvijek, bilo koji aspekat web stranice, uključujući dostupnost funkcija web stranice, u bilo koje vrijeme bez prethodnog obavještenja. Slažete se da Purebau Hrvatska (http://www.permanent-makeup-purebeau.com) nije odgovoran Vama ili nekoj trećoj strani za bilo koju modifikaciju, suspendovanje ili prekid rada web sstranice.

Ukoliko imate pitanja u vezi sa Uvjetima korištenja, molimo da nas kontaktirate koristeći kontakt formular.

Copyright © 2024, Purebau trajna šminka. Developed by Animat studio.