Purebeau fine permanent make-up

PUREBEAU NEW COSMETICS GmbH je osnovan 1998. u Berlinu.

Osnivači Katrin i Dirk  dugo su radili u području trajne šminke ali s aparartima i opremom s kojom nisu bili u potpunosti zadovojni. Uporno  istražujući, isprobali su više tipova uređaja od raznih proizvođača ali nisu naišli ni na jedan uređaj na tržištu koji bi ispunio sve njihove zahtjeve i potrebe.

U suradnji s vodećim inžinjerima iz ovog područja, osmislili su vlastite aparate koji su daleko nadmašili postojeće na tržištu što se tiče mehanike, preciznosti, higijene i dizajna...

 Dirk Hundertmark

S novim idejama bez kompromisa u području kvalitete  PB danas nudi aparate za trajnu šminku sa vrhunskim performansama kao i kompletan prateći materijal za rad, gdje se ubraja u sam svjetski  vrh kompanija  koje se profesionalno bave PMU.

PB uređaji za trajnu šminku su izrađeni prema potrebi vrhunskog pigmentista, prilagođeni su svim  tipovima kože, projektirani tako da  se pored trajne šminke mogu koristiti  za medicinsku mikorpigmentaciju, kamuflažu kože, pigmentiranje tjemena glave i pomlađivanje kože (anti-ageing).

Jednistveni izbor igli i pigmenata u preko 200 nijansi očekuje profesionalce koji  se odluče za našu kompaniju.

PB pigmenti na svim ispitivanjima u Europskoj Uniji ocijenjeni su  najvišim ocjenama i raspolažu sa svim potrebnim zdrastvenim certifikatima. Stručni tim Purebeau iz godinu u godinu usavršava proizvodni program i tako uspjeva da u kontiutetu bude na korak ispred.

Purebeau akademija

Međunarodna PB akademija nudi kvalitetnu edukaciju koja je neophodna za rad s kojim ćete biti ponosni. Danas pored EU, Purebeau je prisutan u SAD, Rusiji, Japanu.

Purebeau je na Balkanu prisutan od 2012 godine u okviru kompanije Zirna doo iz Novog sada. Purebau za Hrvatsku je u okviru kompanije Identic d.o.o. (Salus high care), iz Varaždina.

Kod nas u svakom trenutku mozete  besplatno probati uređaje, pigmente kao i sav prateći program kako bi se osobno uvjerili u kvalitetu.

 

Copyright © 2024, Purebau trajna šminka. Developed by Animat studio.