Od sada, imate mogućnost da radite potpuno mobilno i fleksibilno sa revolucionarnim, bežičnim XR9 ručnim delom za pigmentaciju iz PUREBEAU.

U sklopu ovog uređaja nalaze se dve punjive baterije, visokih performansi, koje mogu da rade neometano 90 do 120 minuta. Ove baterije garantuju ležernu pigmentaciju, zato što obezbeđuju konstantan učinak bez bilo kakve fluktuacije brzine sve dok traju baterije.

PUREBEAU revolucija!

Specijalni aluminijumski punjač, koji je uključen u set, potpuno puni baterije za samo 30 minuta! Ukoliko ovo nije dovoljno brzo za Vas, možete Vaš aparat puniti tako što ćete ga priključiti na električni kabl.

Aparat radi sa 90 – 190 poteza/sekundi i transmisiom od 2 mm, a kompatibilan je sa svim tipovima igala. Njego učinak je postepeno podesiv preko okruglog točkića sa 9 brojeva.

Nega i higijena

Sofisticirani higijenski sistem (integrisana povratna zaštita) ručnog komada aparata JR9 zahteva normalno čišćenje sa dezinfekcionim sredstvom. Sva potrošna sredstva, kao što su igle, mlaznice i pigmenti, mogu se koristiti samo jednom i moraju se odbaciti nakon tretmana.

Tipovi igala

Laserski obrađene, po porudžbini prilagođene, All-round T-igle i ravne igle napravljene su od nerđajućeg čelika, neabrazivnih ili drugih faktora koji mogu da izazovu alergijske reakcije. Veoam fleksibilne i tanke.

Boje i sigurnost

JR9 je idealno osmišljen za PUREBEAU LF-HICON mikropigmente. Integrisani, bezbednosni sistem boja unazad obezbeđuje optimalnu higijenu (u skladu sa svetskim zdravstvenim zahtevima, pogodne za sterilizaciju toplim vazduhom).

Habova po sekundi

90-190

Odlično podešen u nekoliko oblasti primene, digitalno kontrolisano ograničenje brzine. Visoka preciznost pokretanja za postizanje potpuno precizne pigmentacije (nema variranja brzine ili turbulentnog kretanja).

Boje

PUREBEAU LF-HICON

Sigurnost

Integrisani, bezbednosni sistem boja

Tipovi igala

T-Allround 1, 2, 3out, 5, 7, 9;

Ravne 3, 5, 7, 13

Higijena

Sterilizacija toplim vazduhom/dezinfekcija instrumenata; jednokratna upotreba potrošnog materijala

XR9

Kategorija: Aparati
Copyright © 2024, Purebau trajna šminka. Developed by Animat studio.