Inspirisan najvišim standardima kvaliteta u pogledu tehnologije i materijala koji se koriste, kao i spektakularnog dizajna. Precizna kontrola je smeštena u čistom i potpuno aluminijumskom kućištu, koji stoji u centru dešavanja.

Dizajn je fascinirao sa svojim novim i jasnim oblikom i funkcionalnošću – nema ni jednog suvišnog atributa, niti nedostaje ni jedna funkcija. Tako da rad sa TRS 250 predstavlja apsolutno zadovoljstvo, zbog ove kombinacije tehnologije, izrade i dizajna zadovoljava čak i najveća očekivanja.

PUREBEAU tehnologija
Digitalno kontrolisanim podešavanjem brzine može da se izabere da savršeno odgovara svakoj oblasti primene: od 90 do 250 poteza u sekundi. Visoko precizni pogon za apsolutnu tačnost tokom pigmentacije (nema fluktuacije brzine ili nestabilnih pokreta). Integrisani sistem zaštite povratka boje za kompletnu higijenu (u skladu sa svetskim zdravstvenim zahtevima) može se sterilisati u sterilizatoru sa toplim vazduhom.

Nega i higijena
Sofisticirani higijenski sistem (integrisana povratna zaštita) ručnog komada aparata TRS 250 zahteva normalno čišćenje sa dezinfekcionim sredstvom. Sva potrošna sredstva, kao što su igle, mlaznice i pigmenti, mogu se koristiti samo jednom i moraju se odbaciti nakon tretmana.

Tipovi igala
Laserski obrađene, po porudžbini prilagođene, All-round T-igle i ravne igle napravljene su od nerđajućeg čelika, neabrazivnih ili drugih faktora koji mogu da izazovu alergijske reakcije. Veoma fleksibilne i tanke.

Boje i sigurnost
TRS 250 je idealno osmišljen za PUREBEAU LF-HICON mikropigmente. Integrisani, bezbednosni sistem boja unazad obezbeđuje optimalnu higijenu (u skladu sa svetskim zdravstvenim zahtevima, pogodne za sterilizaciju toplim vazduhom).

Habova po sekundi
90-250

Odlično podešen u nekoliko oblasti primene, digitalno kontrolisano ograničenje brzine. Visoka preciznost pokretanja za postizanje potpuno precizne pigmentacije (nema variranja brzine ili turbulentnog kretanja).

Boje
PUREBEAU LF-HICON

Sigurnost
Integrisani, bezbednosni sistem boja

Tipovi igala
T-Allround 1, 2, 3out, 5, 7, 9;

Ravne 3, 5, 7, 13

Higijena
Sterilizacija toplim vazduhom/dezinfekcija instrumenata; jednokratna upotreba potrošnog materijala

Kategorija: Aparati
Copyright © 2024, Purebau trajna šminka. Developed by Animat studio.