Pigmentacija bez ikakvih ograničenja

Ove godine PUREBEAU postavlja nove standarde u oblasti tehnologije. Sa novim PUREBEAU Mobile 01 nije moguće samo izvršiti pigmentaciju potpuno mobilno, već se sam proces vrši sa više udobnosti. Programi za sva područja trajne šminke, mogu se aktivirati preko ekrana na dodir, npr. brzine igala su savršeno podešene za odgovarajući zadatak. Štaviše, novi uređaj sadrži laser koji umiruje kožu i pomaže procesu lečenja.

Više od 10 programa kod kojih je brzina podešena tako da odgovara određenoj oblasti na koju se pimenjuje, od 150 do 250 poteza u sekundi. Takođe, omogućeno je i preciznije manuelno podešavanje.

Sveznalica: Mobilna vrhunska tehnologija koju morate da imate

Na ekranu na dodir možete izabrati programe za:

Obrve
Linija kapka
Usne
Medicinska pigmentacija
Tetovaže
Slobodan stil
Laseri
Linije i senčenje

Za sve tretmane, možete da birate između crtanja linija i senčenja pomoću podmenija. Brzine i pokreti igle su podešeni za optmalan efekat.

Konzistentnost rada

PUREBEAU Mobile 01 garantuje apsolutno podešavanje brzine bez fluktuacije, neometane stalne pokrete, a samim tim i maksimalnu preciznost. Sofisticirana tehnologija nudi tihe, tačne i precizne tretmane sa veoma malim potrebama za korekcijama.

Nega i higijena

Sofisticirani higijenski sistem (integrisana povratna zaštita) ručnog komada aparata Mobile 01 zahteva samo normalno čišćenje sa odgovarajućim dezinfekcionim sredstvom. Sva potrošna sredstva, kao što su igle, mlaznice i pigmenti, mogu se koristiti samo jednom i moraju se odbaciti nakon tretmana.

Tipovi igala

Laserski zavarene, po porudžbini prilagođene, svestrane T-igle i ravne igle napravljene su od nerđajućeg čelika, neabrazivnih ili drugih faktora koji mogu da izazovu alergijske reakcije. Veoam fleksibilne i tanke.

Boje i sigurnost

Mobile 01 je idealno osmišljen za PUREBEAU LF-HICON mikropigmente. Integrisani, bezbednosni sistem boja unazad obezbeđuje optimalnu higijenu (u skladu sa svetskim zdravstvenim zahtevima, pogodne za sterilizaciju toplim vazduhom).

Habova po sekundi

120-250

Odlično podešen u nekoliko oblasti primene, digitalno kontrolisano ograničenje brzine. Visoka preciznost pokretanja za postizanje potpuno precizne pigmentacije (nema variranja brzine ili turbulentnog kretanja).

Boje

PUREBEAU LF-HICON

Sigurnost

Integrisani, bezbednosni sistem boja

Tipovi igala

T-Allround 1, 2, 3out, 5, 7, 9;

Ravne 3, 5, 7, 13

Ručni deo

Optimalna fleksibilnost kabla i optimalne performanse priključaka karakterišu HiPower ručni deo. Jednostavan dizajin olovke za pigmentaciju omogućava da ona bude pod Vašom kontrolom.

Područja primene:

Mikropigmentacija

Trajna šminka

Medicinska pigmentacija

Uklanjanje tetovaža

Tetoviranje

Laseri za negu posle tretmana

 

Dodaci

Odvojen nosač olovke ili higijenski odeljak za nosač olovke

Kozmetički laser za negu posle tretmana na bazi 675 nM

Bežična nožna pedala

Kategorija: Aparati
Copyright © 2024, Purebau trajna šminka. Developed by Animat studio.