CIRCLE PRO III
Iskusite najsvežiju visoko-tehnološku generaciju iz PUREBEAU: Moderno, poptpno aluminujumsko kućište sa novim kružnim dizajnom kombinovanim sa najboljim tehnologijama visoke klase.

 

Kao i obično, zbog preciznosti u kontroli, rad sa CIRCLE PRO III predstvalja veliko zadovoljstvo. Aluminijumsko kućište, koje se lako čisti, osvaja svojim elegantnim dizajnom i jednostavnom dodirnom tehnologijom kontorlne jedinice.

Funkcije su lake i jasne i možete da se odlučite da li želite da ih koristite sa ravnim, skoro grafički odvojenim delom, ili želite da proširite kontrolni panel iz masivnog kruga koji prati primer TRS 250. Zapašće za oko svakome ko uđe u Vaš studio.

Iskusite najsvežiju visoko-tehnološku generaciju iz PUREBEAU.

Nega i higijena

Sofisticirani higijenski sistem (integrisana povratna zaštita) ručnog komada aparata CIRCLE PRO III zahteva samo normalno čišćenje sa odgovarajućim dezinfekcionim sredstvom. Sva potrošna sredstva, kao što su igle, mlaznice i pigmenti, mogu se koristiti samo jednom i moraju se odbaciti nakon tretmana.

Tipovi igala

Laserski zavarene, po porudžbini prilagođene, svestrane T-igle i ravne igle napravljene su od nerđajućeg čelika, neabrazivnih ili drugih faktora koji mogu da izazovu alergijske reakcije. Veoam fleksibilne i tanke.

Boje i sigurnost

CIRCLE PRO III je idealno osmišljen za PUREBEAU LF-HICON mikropigmente. Integrisani, bezbednosni sistem boja unazad obezbeđuje optimalnu higijenu (u skladu sa svetskim zdravstvenim zahtevima, pogodne za sterilizaciju toplim vazduhom).

Habova po sekundi

90-250

Odlično podešen u nekoliko oblasti primene, digitalno kontrolisano ograničenje brzine. Visoka preciznost pokretanja za postizanje potpuno precizne pigmentacije (nema variranja brzine ili turbulentnog kretanja).

Boje

PUREBEAU LF-HICON

Sigurnost

Integrisani, bezbednosni sistem boja

Tipovi igala

T-Allround 1, 2, 3out, 5, 7, 9;

Ravne 3, 5, 7, 13

Higijena

Sterilizacija toplim vazduhom/dezinfekcija instrumenata; jednokratna upotreba potrošnog materijala

Kategorija: Aparati
Copyright © 2024, Purebau trajna šminka. Developed by Animat studio.