Purebeau Fibroblast tretman predstavljen sa velikom uspehom

 
Savršeni dani lepote na Beogradskom sajmu kozmetike
Purebeau Fibroblast tretman predstavljen sa velikom uspehom

Sjajno smo se družili ovog aprila na nedavno održanom Sajmu kozmetike u Beogradu, gde smo tokom dva dana, tačnije 8. i 9. aprila, održali prezentaciju spektakularnog Fibroblast tretmana. Prisutni su bili u mogućnosti da saznaju sve pojedinosti o inovativnom anti-aging tretmanu, kao i da prisustvuju izvođenju dva Fibroblast tretmana uživo i sami se uvere u izvanredne Fibroblast rezultate na primerima naših modela.

Fibroblast tretman

Purebeau Fibroblast je revolucionarna metoda podizanja očnih kapaka i liftinga bora bez operacije. Pored toga što je ovaj tretman neivazivan, njegova fenomenalna karakteristika su rezultati vidljivi već nakon prvog izvođenja – očni kapci se podignu čak 4 do 5 mm!

ZAKAŽITE SVOJ FIBROBLAST  TRETMAN VEĆ DANAS POZIVOM NA:
+381 60 60 222 93

 

Nakon atraktivnog teorijskog uvoda u zanimljivu temu, Fibroblast tretmane smo započeli nanošenjem anestetske kreme, zahvaljujući kojoj se umanjuje bilo kakav osećaj neprijatnosti na koži. Nakon pripremnog procesa, uz vešto upravljanje Fibroblast olovkom naš Purebeau Elite Master trener, Vesna Palurović, demonstrirala je efekte koje ostvaruje plazma blic kada sa vrha olovke prelazi na površinu kože i formira tačkicu koja kontrahuje okolnu površinu kože. Posetioci našeg štanda na Sajmu kozmetike su, oba dana, sa izuzetnim interesovanjem, ispratili tretmane i bili su oduševljeni finalnim rezultatima na naše veliko zadovoljstvo.

POSTANITE FIBROBLAST STRUČNJAK I ZAKAŽITE EDUKACIJU:
+381 60 60 222 93

 

Pored predstavljanja Purebeau Fibroblast tretmana, na našem štandu posetioci su bili izuzetno zainteresovani za program Purebeau trajne šminke, gde su, uz asistenciju našeg stručnog osoblja, dobijali sve ključne informacije u vezi sa Purebeau opremom, pigmentima, kao i edukacijama za trajnu šminku koje radimo redovno i koje našim polaznicima obezbeđuju međunarodno priznat sertifikat.

Predstavljanje Purebeau Fibroblast tretmana

Pozovite nas na +381 60 60 222 90 ili +381 60 60 222 93, ukoliko ste zainteresovani za više informacija o samom procesu Fibroblast tretmana, edukacijama, kao i poručivanju Purebeau Fibroblast uređaja. Biće nam zadovoljstvo da Vam otkrijemo revolucionarni značaj Fibroblasta u svetu kozmetologije i estetike!

 

Tags: Fibroblast

Leave a Reply

Copyright © 2024, Purebau trajna šminka. Developed by Animat studio.